CIUMA ROŞIE ŞI BUBA NEAGRĂ

Ciuma Roşie şi Buba Neagră

PDF Imprimare Email

Alexandru Oblu   

Alexandru Oblu art-emis„Trăim cu frenezie o flecăreală continuă, mulţumiţi că avem ce bârfi, fără să ne pese că ţara în care locuim ar putea fi părăsită de istorie.” (Octavian Paler)

Statul Bau-Bau

Din momentul în care, unui popor nu i se mai recunoaşte între semeni dreptul legitim şi legal-democratic de a îndepărta de la putere un preşedinte care nu-l mai reprezintă (şi asta prin vot plebiscitar, susţinut cu 7,4 milioane de votanţi, după ce pe acelaşi preşedinte l-a ales tot el, în urmă cu 8 ani, cu numai 5 milioane şi ceva de voturi), atunci înseamnă că acest popor nu mai e considerat ca atare în contextul internaţional şi că e tratat ca o populaţie, aflată sub ocupaţie. Iar dacă din acest motiv poporul nu mai este popor, concluzionăm (cu o logică minimală) că nici statul lui nu mai este stat. Aceasta pentru că din statul independent, suveran şi indivizibil care a fost în realitate România până acum două decenii şi ceva, am am fost teleportaţi, într-o altă dimensiune, în „realitate globalistă”, o imensă crescătorie de cuci alogeni, hrăniţi pe spinarea băştinaşilor cu grăunţe de import, de către alţi alogeni şi alieni. Observăm aşadar că statul în care ne-am născut a fost decăzut din structura lui identitară. Acum nu mai e recunoscut de români decât în ipostază de Bau-Bau economico-financiar, de tiran adunător de taxe şi impozite (care de care mai strâmbe şi mai aberante), de măcelar fruntaş, ce jupoaie 14 piei de pe locatarii oborului naţional, dar care nu dă doi bani pe niciunul dintre contribuabilii săi. Actualul stat în disoluţie rapidă nu mai asigură pentru cetăţenii lui nici muncă, nici şcoală, ori instrucţie, nici sănătate, siguranţă sau evoluţie; le asigură – cât pot ei să mai ducă – doar o multiplă şi severă prostituţie. Dacă am ajuns aici, înseamnă că, neexceptat, direct sau indirect, cineva a premeditat, iar acel cineva este clasa politică ce ne-a condus prin „mârţoagele ei de ciori vopsite” din ’89 până azi, la pomul lăudat al capitalismului de cumetrie cu sacul spart. De chestiune au profitat numai stăpânii şi uneltele lor de pradă, mercenare. Chiar toţi, fără excepţie: de la maestrul „meandrelor concretului” – Bunicuţa cu pene roşii – până la jalnicul matroz de „corăbii bete” autorul îndemnului „Să trăiţi bine”, al cărui unic templu este buzunarul!

„Neică, ăştia ne-au dus cu preşul. Dădurăm ciuma roşie pe buba neagră, fraţilor !”

Haideţi să stăm puţin strâmb şisă judecăm drept, pentru a vă spune cu vorba lui Ilie Moromete- „pe ce ne bazăm”,- fiindcă unul ca mine, de o vârstă cu republica românilor, a trăit multe şi mărunte, a văzut şi a simţit destule. Şi iată ce se observă astăzi, în respectiva direcţie, cu ochii deschişi: în ultimii 8 ani de preşedinţie şi guvernare imfamă s-a creat în ţară un guvern paralel după patentul mondial din umbră, care a condus şi conduce discreţionar, după indicaţiile „Marilor licurici” de la Washington: N.A.T.O., Banca Mondială, U.E., F.M.I., B.C.E. & Co. Prin cozile de topor mercenare, aceştia siluiesc naţiunea prin hotărâri şi legi potrivnice propriului popor, prin „asumări” neasumate. Ei sunt hoţii care strigă: „hoţii”! Vedem, de asemeni, că în aceiaşi ultimi ani a înviat, noua poliţie politică care-i tratează pe români aşa cum îi tratau bolşevicii pe părinţii noştri care refuzau colectivizarea (acum portocalizarea – tot nuanţă sângerie) şi-i îngropau în Canalul plângerii. Şi e bine de ştiut că acest guvern paralel, operaţional în momentul vorbirii, nu se putea face numai cu materialul trădător al clientului dinlăuntru, au fost necesare tipare de afară, logistică şi alte multe balamale cu unsori oculte. S-a văzut clar în momentul în care suspendatul a fost reinstalat la Cotroceni, pentru o „coabitare vremelnică” cu alianţa la putere. A fost readus doar pentru atât cât să-şi revigoreze structurile duşmănoase şi să-şi împlinească promisiunile pentru care a făcut lobby, desigur nu pe degeaba. Pentru realizarea acestui scop i-au folosit: scrisoarea doamnei Clinton către prim-ministrul Ponta, poziţia publică a doamnei Merkel şi ţesăturile ei de culise cu preşedintele Putin, ordinul direct al dubiosului Barroso şi multe altele de aceeaşi factură. Aşadar, în acest moment, pentru mine şi analogii în gândire s-a arătat ciochia pe faţă, a fost devoalată crima. Am văzut şi am simţit că România nu mai e şi ţara mea, că democraţia – chiar şi aşa cum era, surogat de tip occidental – e pe ducă, că statul social şi de drept este asasinat, că speranţele românilor împietresc… Iată de ce putem constata că actualul preşedinte este blestemul final al acestei naţii, cel care vrea să-i dea lovitura de graţie.

Alde Iliescu, Roman, Brucan-Bruckner, Voican-Voiculescu şi compania au fost împinşi de Ocultă să ajungă la timp şi în lumină exact acolo unde le trebuia să fie, adică la conducere, la butoane, astfel, conspiraţia a reuşit. Tot ei s-au (auto)legitimat prin vot, ca „aleşi ai poporului”, moment din care a fost floare la ureche să manipuleze poporul român, să-l aducă pe buza prăpastiei de azi şi să devină, nu salvator ci gropar al Ţării. Toate tratatele externe şi înţelegerile încheiate de cârmacii postdecembrişti au fost oneroase, în defavoarea românilor. Ne-au ameţit şi ne-au păcălit cu mărgele de sticlă ca pe papuaşii de acum câteva secole, cu sclipici şi silicoane, aburindu-ne cu frânturi de „adevăruri” mincinoase, cu care ne-au băgat în U.E.. Aşteptam ca Uniunea Europeană să fie o casă comună, fraternă, dar, sub guvernul mondial mason, ce o conduce cu mână forte, implacabilă, a devenit Iadul european în care ne prăbuşim pe rând, începând cu mândra Grecie, întru gloria inspiratorului Satan! Vorba lui nea Gheorghe Mioru, de la Şocariciu: „Neică, ăştia ne-au dus cu preşul. Ne-au scos, chipurile, de sub influenţa „ciumei roşii” şi ne-ngroapă acu’ pe toţi în cimitirul „bubei negre”! Am dat Uniunea Sovietică pe Statele Unite ale Europei… tot un drac! Nu mai ne conduc comuniştii, ne conduc corporatiştii globalişti. Am schimbat sistemul, dar stăpânu-i la fel de hapsân, sau poate chiar mai rău. „Schimbarea domnului e bucuria nebunilor”, ziceau bunicii noştri. Aşa a fost în ’89, aşa-i şi azi. Nu vedeţi? În locul l-alde Ana Pauker (Hanna Rabinsohn) şi Molotov ne-au venit alde Monica M., Jeffrey Franks şi Phil Gordon pentru care, ce zicem noi nu se aude, ce vrem noi nu se pune – ce pretind ei, e lege. Ne omoară la noi acasă, iar criminalii lor sunt extraşi jurisdicţiei româneşti şi repatriaţi fără consecinţe.[1] Aşadar, au venit ca musafiri, naiv aşteptaţi de noi şi ne tratează ca pe slugi. Avea dreptate Eminescu: „Cine-a îndrăgit străinii,/mânca-i-ar inima câinii!”… Şi ştiţi de ce? Pentru că străinul nu te creşte, te sapă şi nu îţi dă, îţi ia. Tu-l primeşti în casă şi el vrea la masă, iar dacă-l culci sub pat el se cere-n pat… vorba aia: „Bună seara, n-ai un foc?, dă-mi o ţigară, că mi-e foame de n-am unde dormi la noapte… cu nevastă-ta…”

Trădaţi cu repetiţie

Tot românul necumpărat şi sensibil simte că în „România europeană” în care-am fost băgaţi ca musca-n lapte, ne îndepărtăm de democraţie şi ne apropiem de poruncitorul corporatism fascist al Noii Oridini Mondiale, care ne împinge în Chibuţul Global. Pentru asta s-a şi creat la Bruxelles „Parlamentul turnului Babel”, structură globalistă condusă încă obscur, după patent iudeo-creştin şi după ideologie new-age. Suntem în plină conspiraţie a elitelor euro-atlantice şi mai avem puţin până când, cu planul lor şi non-combatul nostru ne vor îngenunchea ireversibil.

Buni români – se zice să suntem proşti de buni – aţi fost trădaţi cu repetiţie de către toţi cei care ne-au păcălit să-i alegem la urne pentru a le conferi, cu mâna noastră, legitimitatea mişcărilor şi a faptelor lor odioase. În felul acesta, i-am pus pe lupi ca paznici la stână, în plus, i-am brevetat şi ca duhovnici, pentru a le arăta locurile sensibile unde să ne lovească mai eficient. Toate „elitele” politice, militare, economice, bisericeşti, intelectuale autoimplicate, ce ne-au condus de peste douăzeci de ani, inclusiv cei care au evadat din rândurile noastre, ale oamenilor obişnuiţi au fost plătite de noi ca să ridice neamului statuie iar ele i-au pregătit şi adâncit groapa. Pentru că, cine fuge şi uită de popor, nu mai face parte din acel popor. Poate să mă convingă cineva că Ţiriac, de pildă, ori Patriciu sau Dinescu, mai sunt „oamenii poporului”? Haida, de, niciodată! Toţi şi-au rupt lopeţile trăgând spuza noastră pe turta lor şi adâncind groapa de care aminteam mai înainte.

Români, am rămas singuri, în faţa istoriei!

Dacă „Politicul”, prin impostorii care l-au impus, ne-a adus în acest cumplit impas şi-n asemenea hal de şubrezire generalizată, înseamnă că acest politic e conectat, mufat, la o sursă centrală stricată, generatoare de rău, iar copita lui otrăvită trebuie să dispară urgent. Este o necesitate vitală pentru noi, altfel spus, românii mei dragi, am rămas singuri, în faţa istoriei. De conştiinţele noastre şi de demnitatea naţională românească depinde ca paşii pe care-i vom face vor fi salvatori sau ne vor duce laprăbuşire în prăpastie. Pentru a ne salva trebuie să ne alegem conducători meritocraţi, pe cei care au vocaţia omeniei în fruntea obştilor, pe cei capabili şi necompromişi, care ne pot conduce mai întâi spre salvare şi apoi spre propăşire. Primul obiectiv este recuperarea suveranităţii şi independenţei, urmat imediat de păstrarea monedei naţionale. De aici încolo începem renegocierile pro-europene pe baze noi, deoumaniste, cu parteneri legitimi ai societăţilor civile, nu cu masoni corporatişti.

Elitele nu pot fi democratice, iar masonii vor să fie stăpânii lumii. Am fost trădaţi şi părăsiţi de conducătorii care ne-au vândut ţara şi sufletele, Aşa cum organismul atacat de microbi îşi creşte singur anticorpii, rămâne ca singuri să ne afirmăm şi conduce, prin cei mai buni dintre noi, iar pentru că am fost abandonaţi în stradă, trebuie să demonstrăm în stradă, ca să arătăm că suntem încă vii. Să demonstrăm că suntem români în România care ne-a mai rămas. Încet încet o vom reface… De această dată ca pe Dacolumnia, trimisă spre salvarea neamului dinspre strămoşii hiperboreeni, prin nepoţii lor astrali, înluminaţi.

„Cu 2-3 lei… în ţara asta faci ce vrei.” (Investitor străin)

Cei care nu au creierul spălat, ori care nu poartă ochelari de cal cumpăraţi pe bani străini, pot observa, folosind un strop de atenţie intransigentă şi obiectivitate, că, de-a lungul istoriei noastre am avut în fruntea ţării foarte puţini conducători adevăraţi şi mai mult pretinşi „jupâni sau stăpâni”. Aceasta pentru că, celor mai mulţi dintre căţăraţii la putere le-a lipsit liantul sufletesc al unitarităţii intime cu poporul „de sub ei”, adică le-a lipsit cu desăvârşire idealul naţional, bazat pe mândria filiaţiei din strămoşi exemplari. Aceşti guvernanţi bastarzi nu au fost niciodată mai eficienţi distrugători decât astăzi, iar poporul nostru niciodată mai „democratic” mai părăsit de „liderii” lui şi mai imbecilizat prin manipulare decât acum. Haideţi să ascultăm un exemplu pe care ni-l dă tot nea Gheorghe Mioru din Şocariciu, prietenul vârstnic pe care l-am citat mai devreme:„Naţiunea, neamule, e abandonată şi, sătenii ei, care altădată făceau «talpa ţării», sunt mai abitir părăsiţi, astăzi.”

Tot câmpul a rămas pe mâna hoţilor; se fură-n draci de pe ogorul muncii: cu maşini, remorci, căruţe. Sunt devastate lanurile de porumb şi de floarea soarelui precum gospodăriile fără câini. La volan sau în atelaje stau cefalăi şi haidamaci înarmaţi. Poliţia nu se vede: se ascunde ori e mituită să se ascundă, nu se ştie. Ce n-a distrus pârjolul H.A.A.R.P. (citim şi noi!) al acestei veri comandată de la Bruxelles ca să ne fie cazan de smoală, distrug şi jefuiesc acum hoţii, pe care nu-i mai sperie ţăranul cu coasa şi cu sapa lui, ce nu mai poate face faţă pistoalelor şi armelor gangstereşti. Preşedintele României ne minte că Parlamentu l- care reprezintă poporul- ar dat „lovitură de stat” ca să-l doboare pe el, neprihănitul neamului. Noroc că l-au ajutat „structurile serviciilor” cu C.S.M., Curtea Constituţională şi cu alte câteva „structuri”. Altfel, chipurile, s-ar fi năruit „Statul de drept” căruia el şi ai lui îi sunt chezaşi şi credincioşi slujbaşi… Aberaţii şi invenţii nesimţite „domnilor-tovarăşi de ticăloşie!”

„Cele zece porunci”

Din spusa şi trăita relatare de la faţa locului a lumii reale, se poate vedea că guvernările băsesciene au marcat sfârşitul Statului naţional şi social România, din care „abia contururi triste, şi umbre-au mai rămas…” S-a ajuns aici, în ultimii opt ani datorită unei colaborări subterane perfecte între păpuşari şi marionete, făcute ca la carte, după şcoli şi profesori super-elevaţi. Avram Noam Chomsky, după ale cărui manuale îşi desăvârşesc americanii procesul de neocolonizare a lumii, îi „spală creierul” ca s-o prostească şi în final s-o înrobească. Iată aici cele „10 porunci” (strategii de manipulare a maselor) sintetizate de celebrul iudeo-american de origine rusă pe care l-am pomenit mai sus, texte care se constituie în „Biblia diversioniştilor agresori de pretutindeni”:[2]

1. „Distrage în permanenţă atenţia publicului!”, adică du-l cât mai departe de problemele lui sociale reale şi fă-l să fie captivat de nimicuri şocante ori scandaloase. Ţine-l mereu ocupat cu prostioare („prostiuţe” zice M.R.U.) şi nu-i da nici un răgaz în care să gândească! S-or fi întâmplat astfel de lucruri şi la noi? Fiţi siguri că da. Chiar cu prisosinţă. Se vede zilnic, pretutindeni;

2. „Cauzează tu probleme şi, tot tu, oferă soluţii de rezolvare!”. S-au întâmplat şi d-astea la noi? Se-ntâmplă permanent! Priviţi şi analizaţi toate mişcările marelui scandalagiu naţional;

3. „Foloseşte strategia în degradeu”. Anunţă-i că se impune: că cere Europa, N.A.T.O., F.M.I. etc – anumite reforme care, dacă s-ar aplica dintr-o dată şi la pachet ar provoca imense răbufniri sociale. De aceea: taie-le pensiile primăvara, salariile vara, creşte-le preţurile toamna şi anulează, „din motive obiective, de conjunctură mondială”, promisiunile de creştere a veniturilor, iarna. Aşa se întâmplă că ne-a belit lejer pe toţi, pe rând, ca la moară, iar nemulţumirile de conştiinţă nu ne-au radicalizat niciodată şi nu ne-au solidarizat nicicând;

4. „Foloseşte strategia acţiunii cu date diferite!”: Exemplu: suntem anunţaţi că, pe viitor, va trebui să acceptăm „să fim castraţi”- vorba vine – şi că n-avem alternativă la asta. Iar pentru că nu se întâmplă azi procedeul şi va începe peste vreo doi-trei ani, să zicem, românul zace şi tace. Acceptă resemnat „castrarea”… ori, perspectiva ei… Nu degeaba zicea Samuel Bruckner alias Silviu Brucan, „stupid people”!;

5. „Adresează-te publicului ca unor copii mici!”. Exemplu: nu-i aşa Bulă că Pământul e rotund? La întrebarea asta până şi handicapaţii mintal răspund cu lejeritate, da!;

6. „Fă apel la componenta emoţională a mesajului mai mult decât la gândire!”. Este o tehnică clasică pentru a bloca analiza raţională şi, deci, simţul critic al cetăţenilor. S-o fi întâmplat şi la noi aşa ceva? O fi plâns vreodată preşedintele pe umărul neputincios al lui Stolo, prim-ministru de trei ore?);

7. „Menţine poporul în neştiinţă şi prostie!”. Dă-i „reformatori” precum Funeriu, spune-le că tu n-ai fost niciodată premiant şi ai ajuns preşedinte şi apoi ceartă-i pe profesori pentru că şcoala „scoate tâmpiţi pe bandă rulantă”, apoi du-i pe cei mici în clasa zero. Astfel, cei mai mulţi dintre învăţăcei nu se vor obosi să priceapă ori să înţeleagă tehnologiile şi metodele folosite pentru controlarea şi înrobirea lor. Nivelul educaţiei colectivităţilor va coborî cât mai jos în acest mod, mai ales în clasele pauperizate, pentru ca prăpastia neştiinţei copiiilor de aici să fie cât mai adâncă şi de nesurmontat faţă de nivelul copiiilor din clasele „superioare”. Se-ntâmplă şi la noi? Mai peste tot;

8. „Încurajează publicul să se menţină în mediocritate!” Să vadă mai ales tinerii că e mai bine să fii prost şi incult, dar bogat, decât savant şi sărac. Uitaţi-vă cum ocupă – şi la noi şi alţii -, stricatele şi netoţii, întreaga sticlă a televizoarelor;

9. „Înlocuieşte-le motivele de revoltă justificată cu autoînvinovăţirea! Inoculaţi-le ideea că numai ei, ca indivizi, sunt vinovaţi de propriile lor neputinţe şi nenorociri, pentru că nu sunt suficient de inteligenţi, pentru că n-au muncit destul, pentru că n-au voinţă şi determinare!” Astfel, în loc să se ridice individul împotriva sistemului şi să-l răstoarne pentru că e ticălos şi criminal, el se subestimează auto-învinovăţindu-se, face depresii, caută psihiatri, se izolează în lehamite şi non-combat. Nimic mai periculos şi mai lipsit de şanse, pentru că fără acţiune nu există revoluţie, nu există schimbare!

Aşa-i şi la noi, cu din ce în ce mai mulţi sinucigaşi!);

10. „Cunoaşte-i pe oameni mai bine decât se cunosc ei înşişi!” Cu cât îi cunoşti mai bine cu atât îi manipulezi mai bine! Datorită progresului din ştiinţă şi tehnologie, elitele conducătoare dispun de o multitudine de posibilităţi pentru a-i cunoaşte pe subordonaţi iar sistemul utilizat pentru controlul maselor, prin folosirea tuturor modalităţilor de spionare şi investigare face ca „stăpânii” să-şi cunoască „slugile” mai mult chiar şi mai bine decât se ştiu ele însele. În felul acesta sistemul deţine şi busola şi biciul, pentru a îndruma gloata în orice direcţie dorită de el.

Nu-I ierta, Doamne, că ştiu tot ce fac!

Mizerabile abuzuri şi ilegalităţi se desfăşoară sub ochii noştri prin globalizare, edecul la care au fost înhămate popoarele, fără voia lor, pe care le mulge nemilos Guvernul Mondial din umbră, cel care programează şi conduce acest mecanism diabolic prin pârghiile aşa-zisei Noi Ordini Mondiale. Procesul globalizării se generalizează satanic, iar iudaizarea Americii a fost posibilă datorită structurii sufleteşti a americanilor („creuzet al popoarelor”) care au aderat fără rezerve la cultura banului şi s-au făcut stăpâni cu glonţul pe pământul altora. Apoi, şi-a îngăduit în mod hedonist, fără rezerve, toată stricăciunea morală, de orice fel, demonstrând că „democraţia occidentală” nu este decât un surogat mincinos, care, de fapt, nefiind integră şi integrală, nici nu există ca atare. Acest tip de societate îşi bazează opulenţa şi prăpastiile dintre oameni pe cele zece strategii ale diversiunii sintetizate în modernitate de către Chomsky. Ele au fost operaţionale dintotdeauna, încă de pe vremea când a început holocaustul real al băştinaşilor indieni, copiii legitimi exterminaţi ai celor două continente, primul şi cel mai bestial holocaust al inocenţilor.

Dacă nu se învaţă nimic de la adevăruri trăite, vom sucomba cu toţii, eşuând într-o colosală minciună globală.

Unii ticăloşi internaţionalişti – comuniştii – ne-au învăţat să ne consolidăm statele şi să ne împletim devenirile cu ele, după aceea, alţi internaţionalişti – capitaliştii corporatisto-globalişti – ne „ajută” să ne distrugem astăzi statele identitare şi să ieşim în afara Istoriei.

Nu-I ierta, Doamne, că ştiu tot ce fac! Şi fac răul absolut.

–––––––––––––––––––-

[1] Vezi cazul Teo Peter, în care s-au măsluit asasinii cu ajutorul unui M.R.U vândut, pe atunci şef de servicii, impus ca prim ministru pentru 78 de zile, iar acum e relansat politic pentru a cuceri un mandat de viitor preşedinte al României. Piei satană!

[2] Amintindu-vi-le acum, puteţi vedea că de ele s-a folosit din plin actualul Preşedinte al României şi camarila pentru a rămâne în jilţul de la Cotroceni, drept Cucuvea Dictatoare! Judecaţi comparaţi şi deschideţi ochii.

Sursa: http://www.art-emis.ro

Acest articol a fost publicat în ARTICOLE ŞI FOTOGRAFII ALE ALTORA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s