ADEVĂRATUL SAVANT CARE A DESCOPERIT INSULINA

Nicolae Paulescu este adevaratul descoperitor al insulinei recunoscut de comitetul NOBEL in 1969

Nicolae Paulescu este adevaratul descoperitor al insulinei recunoscut de comitetul NOBEL in 1969

Nicolae Paulescu unul dintre cei mai mari fiziologi romani; a facut cercetari importante asupra structurii splinei, asupra fiziologiei normale si patologice a pancreasului endocrin, asupra mecanismelor de producere a febrei. A preconizat o metoda originala de extirpare experimentala a hipofizei.
Este adevaratul descoperitor al insulinei.
A urmat facultatea de Medicina de la Paris, obtinand trei doctorate – în medicina, în stiinte si în chimie biologica.
In 1900 s-a intors in tara, ca sef al catedrei de Fiziologie al Facultatii de Medicina. 
In urma cercetarilor sale, a descoperit insulina – hormon extras din pancreas si folosit impotriva diabetului – considerata cea mai importanta descoperire medicala din secolul XX. Prof. Paulescu o numise pancreanina.

Studiile sale asupra descoperirii insulinei – sustinute la Bucuresti în acelasi an – au fost publicate in 1921, in revista Comptes Rendus Hebdomaderes des Seances et Memoires de la Societe de Biologie de Paris.

La 10 aprilie 1922 a obtinut brevetul de inventie cu Nr. 6255, acordat de Ministerul Industriilor si Comertului din România.
Se preciza ca pentru a putea fi întrebuintata cu folos în tratamentul diabetului la om, pancreina trebuie sa fie preparata în mari cantitati, ceea ce necesiteaza un mare capital…

„Revendic inventiunea produsului organic pancreanina, care injectata în sânge, produce o diminuare sau chiar o suprimare trecatoare a simptomelor diabetului.” – spunea prof. Nicolae Paulescu.

In 1922, medicul evreu Fr. Grant Banting si biochimistul Ch. Herbert Best din Canada angajatii unui mare concern farmaceutic evreiesc au anuntat descoperirea insulinei, si au primit in 1923 Premiul Nobel pentru fiziologie si medicina pentru meritul de a fi descoperit insulina.

Nedreptatea facuta Dr. Prof. roman Nicolae Paulescu, cel care a fost adevaratul descoperitor al insulinei si care ar fi trebuit sa primeasca Premiul Nobel, a durat zeci de ani, dainuie si azi; pentru opiniile sale crestine, considerate de unii anti-semite si anti-masonice, pentru dezvaluirile sale despre TALMUDUL EVREIESC si MASONERIE, lumea medicala ii anuleaza paternitatea asupra celei mai importante descoperiri medicale a secolului XX la cererea continua a gruparilor evreiesti, implicit, contributia esentiala la salvarea a milioane de vieti inclusiv evrei sau masoni.

Acest articol a fost publicat în ŞTIINTA CULTURĂ CIVILIZAŢIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s