LA MULȚI ANI FERICIȚI DOMNULE TUDOR ȚOPA!

MAESTRUL  TUDOR  ȚOPA  A LANSAT A 75-a CARTE  LA BIBLIOTECA CENTRALĂ

Ieri, 5 octombrie 2018 la Biblioteca Centrală a BM ”B.P.Hasdeu” a avut loc o nouă întâlnire de suflet cu  celebrul jurnalist și scriitor Tudor Țopa. Domnia sa a lansat la biblioteca îndrăgită a 75-carte, cu frumosul titlu ”Frumușica floreșteană”, un volum de 303 pagini, care întruchipează  evoluția numitei localități în trecut și prezent.

Colaboratorii Bibliotecii Centrale, cu ocazia acestui eveniment au pregătit o expoziție solidă din cărțile patriarhului ziaristicii moldovenești, un Om excepțional, o personalitate importantă, care a devenit mentor multor generații de jurnaliști și scriitori pe nume Tudor Țopa. Meritele scriitoricești și îndrumările sale au fost și sunt prețioare de-o potrivă, fiindcă  acest Domn este un fenomen deosebit în viața social-politică și culturală a Republicii Moldova.

Cum era și de așteptat, în sala s-a adunat un public select, în marea majoritate personalități notorii din Republica Moldova, chiar începând cu minunatul Om de Cultură, enciclopedistul Iurie Colesnic, care a fost și pe post de moderator al evenimentului. Dacă ar fi să formez lista celor prezenți, cred ca mai ușor ar fi să scriu cine n-a fost….În reportajul fotofrafic veți găsi multe fețe cunoscute și mediatizate din plin în ziare și reviste.

Nu ne rămâne decât să-l felicităm pe domnul Tudor Țopa cu noua sa carte și să-i dorim în ajun de ziua nașterii (13 octombrie) La Mulți Ani Fericiți și multă Inspirație!

Alexandru MORARU

Acest articol a fost publicat în DOCUMENTE, FOTOGRAFII, ISTORIA NOASTRĂ, VIAŢA E FRUMOASĂ, VIDEO, ŞTIREA ZILEI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s