CONFERINȚĂ ÎN IMAGINI: B.P.HASDEU- APOGEUL INTELECTUAL AL DINASTIEI HASDEU

La 25 octombrie 2019, în incinta Bibliotecii Centrale a BM „B.P.Hasdeu” a avut loc Conferința Științifică „B.P.Hasdeu- apogeul intelectual al dinastiei Hasdeu” la care au participat: doamna Maria Pilchin, directorul Bibliotecii Centrale, scriitoare și critic literar, doamna Adriana Ungureanu, doctor în științe economice, doamna Maria Besciu, doctor în istoria medicinei și domnul Vasile Malanețchi, directorul Muzeului Național al Literaturii Române „Mihail Cogălniceanu”. Moderatori: Alexandru Moraru, șef serviciu BC și doamna Maria Pilchin, directorul respectivei instituții.

Și publicul a fost select: elevi din clasele superioare de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu”, Colegiul Pedagogic „Alexe Mateevici” și militari de la unitatea militară cu care colaborează Biblioteca Centrală.

În continuare urmăriți imagini de la acest eveniment istoric și științific:

Acest articol a fost publicat în DOCUMENTE, FILOSOFIE ŞI PSIHOLOGIE, ISTORIA NOASTRĂ, ŞTIINTA CULTURĂ CIVILIZAŢIE, ŞTIREA ZILEI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la CONFERINȚĂ ÎN IMAGINI: B.P.HASDEU- APOGEUL INTELECTUAL AL DINASTIEI HASDEU

  1. vera sali zice:

    Felicitari tuturor ! Momente extraordinare ! Clipe frumoase alaturi de personalitati foarte versate in domeniu, informatie ampla, utila atat pentru cunascatori cat si pentru cei dornici de a patrunde in misterul vietii acestei minunate dinastii – Hasdeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s