CLUBUL ISTORICILOR: OPERA POLITICĂ A LUI MIHAI EMINESCU

PRIMA ȘEDINȚĂ A CLUBULUI ISTORICILOR DIN 2020

La 22 ianuarie 2020, la Biblioteca Centrală a avut loc prima ședință din acest an al Clubului Istoricilor. Au fost prezenți militari din unitatea militară a carabinierilor, studenți de la Colegiul Pedagogic „Alexei Mateevici”, elevi din clasele superioare ale Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” și de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”.


Evenimentul a fost deschis de moderatorul Alexandru Moraru, președintele Clubului Istoricilor. După o scurtă întroducere, i-a oferit cuvântul doamnei Maria Pilchin, scriitor, critic literar, directorul Bibliotecii Centrale „Hasdeu”, care a prezentat un mesaj de salut Clubului Istoricilor și felicitări de Doamne ajută în activitatea clubului.


Cu o comunicare interesantă și la subiect a venit domnul Anatol Petrencu, doctor habilitat în istorie, profesor universitar. La ședința respectivă au mai vorbit: Petru Berlinschi, doctor în științe filosofice, Alexandru Ganenco, colonel (r), istoric și publicist și alții.

Acest articol a fost publicat în DOCUMENTE, FILOSOFIE ŞI PSIHOLOGIE, ISTORIA NOASTRĂ, ŞTIINTA CULTURĂ CIVILIZAŢIE, ŞTIREA ZILEI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s