LA MULȚI ANI DOAMNĂ ELENA CĂRĂUȘ-SINIȚA!

Stimată colegă de breaslă și  serviciu! Distinsă Doamnă Elena Cărăuș-Sinița!

Sunteți un Om deosebit și o Doamnă excepțională! Vă spun acest lucru nu din motiv că astăzi, 8 aprilie sunteți omagiată, ci din faptul, că azi este un prilej de a vă mărturisi acest lucru, fără a fi suspectat de o atitudine mai accentuată și personală.

Mențiunile pe care le-ați primit anul acesta (dar și în anii precedenți)din partea superiorilor noștri, conducerea Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu” vorbesc despre faptul, că sunteți un profesionist desăvârșit și că vă bucurați de autoritate binemeritată în colectivul nostru unit, deși destul de pestriț. Gândurile și realizarea evenimentelor la Biblioteca „Maramureș”, pe care o conduceți de ceva ani, au demonstrat calitățile Dumneavoastră de minunat organizator, plină de idei și creativitate la toate subiectele propuse.

Cu siguranță, că  abilitățile, talentele și capacitățile  fiicelor Dvs. Katy și Constanța, ambele studente la instituții  prestigioase de învățământ superior, au trecut de la Dumneavoastră prin ereditate și muncă asiduă. Succesele lor vă înaripează și vă provoacă o senzație de mândrie pentru familia, capul căreia sunteți.

Intelectul, inteligența și bunătatea sufletească, aproape biblică a Dumneavoastră, ne-au făcut să vă îndrăgim și  să vă purtăm un respect deosebit.

Cu ocazia Zilei de Naștere, din partea colegilor de serviciu, dar și a celor de breaslă, Vă Felicităm călduros și vă urăm multă Sănătate, Fericire, Succese și noi realizări în tot ce faceți! La Mulți Ani Fericiți Distinsă Doamnă!

Alexandru Moraru

Acest articol a fost publicat în FELICITĂRI, FOTOGRAFII, ISTORIA NOASTRĂ, VIAŢA E FRUMOASĂ. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la LA MULȚI ANI DOAMNĂ ELENA CĂRĂUȘ-SINIȚA!

  1. Pingback: „2020 a fost un an dificil, dar am izbutit să fac câte ceva” ( despre activitatea bibliotecarului Alexandru Moraru, șef serviciu la Biblioteca Centrală „Hasdeu” din Chișinău | COLECŢII SPECIALE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s